Hét bedrijf voor banden, velgen en auto service

Meijerink Auto- en Bandenservice is hét bedrijf voor banden, velgen en auto service. Met jarenlange kennis en ervaring bent u bij Meijerink aan het juiste adres. Ooit is Jos Meijerink in 1994 begonnen met Meijerink bandenservice, hiervoor heeft Jos de nodige kennis opgedaan in autogarages en bandenservicebedrijven. Meijerink is de laatste 25 jaar echter uitgegroeid tot niet alleen maar een bandenservicebedrijf maar een allround Auto- en bandenservicebedrijf. Steeds meer doen we met auto onderhoud en auto verkoop. U kunt tegenwoordig met allerhande werkzaamheden voor uw auto bij Meijerink Auto- en bandenservice terecht. Wij hebben overal een oplossing voor.

Meijerink Auto en Bandenservice

Onze voordelen

  • 1 Wij staan er om bekend altijd een eerlijk advies te geven en een oplossing op maat te bieden. Klanttevredenheid staat bij ons voorop.
  • 2 Door de vele kennis wat aanwezig is verzekeren we u van het leveren van echt vakmanschap.
  • 3 Wij werken voor meer dan 75% met de beste A-merken. Hiernaast werken wij met de betere B-merken. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een juiste aankoop en voor het juiste bedrag.
  • 4 Wij werken alleen met de beste apparatuur om het beste resultaat voor uw auto te leveren.

Gratis vrijblijvend advies?

Bel : 053 53 88 211

Wij helpen u graag verder.

Onze merken

Bekijk hieronder welke merken wij veel hanteren.

Als hoogstaand kwaliteitsbedrijf hanteren wij voor meer dan 75% de beste A- merken, enkele voorbeelden hiervan zijn Michelin, Dunlop, Bridgestone, Continental, Good-Year en Pirelli. De betere B- merken wie wij voeren zijn Uniroyal, Vredestein en Hankook.

Meijerink Banden Losser

Ons team van specialisten

De werkplaats wordt geleid door Jos Meijerink en zoon Jelter Meijerink. Samen is dit duo goed voor bijna 40 jaar ervaring in het vak.